Få overblik over et hav af muligheder

Som kunde hos ModulBad bliver du altid inviteret ud på fabrikken, så du let kan overskue de mange muligheder vi kan tilbyde.

ModulBad har base i Ringsted, midt på Sjælland og tæt på motorvejsnettet. Det giver en hurtig forbindelse til resten af landet. Fra det meste af Danmark er der ligeledes kun to timers kørsel til Ringsted. Det er en stor fordel, idet vi går meget op i at inddrage dig som kunde hele vejen igennem. Bl.a. inviterer vi dig ud på fabrikken, hvor vi sammen kan få et overblik over de mange muligheder.

Første og vigtigste skridt i processen er naturligvis, at vi sammen finder frem til præcist det, som du ønsker. Her er vores showroom en meget vigtig faktor. Som kunde hos ModulBad har du nemlig et hav af muligheder – og de er lettest at overskue på stedet.

Når det første eksemplar af badeværelset så er lavet, bliver du inviteret til Ringsted igen, så vi i fællesskab kan gennemgå det første færdige badeværelse. Det er vigtigt for os, at vi lever op til dine forventninger.

Læs mere om de mange muligheder for indretning og udstyr inden for el, afløb, vand, varme mv. her >>