Let, hurtigt – og billigere

Med præfabrikerede badekabiner fra ModulBad, sparer du en masse montagetid og tilpasning ude på byggepladsen.

ModulBad leverer mellem 800 og 1000 færdige badeværelser om året. Der leveres både til Grønland og Norge, men primært til Danmark. De præfabrikerede badeværelser er især populære blandt mange entreprenører – ganske enkelt fordi det færdige badeværelse gør arbejdet på byggepladsen lettere og hurtigere og dermed billigere.

Med præfabrikerede badekabiner fra ModulBad, sparer du en masse montagetid og tilpasning ude på byggepladsen, hvor der jo ofte kan gå mange håndværkere imellem hinanden. Når badeværelset ankommer, løftes det ind på plads, og der kobles vand, strøm og afløb til – og så fungerer det. Og skulle der opstå vanskeligheder, kan vi hurtigt have en servicemedarbejder.

Tag fat i en af vores dygtige medarbejdere og få kompetent rådgivning og sparring omkring dit byggeprojekt – kontakt os på telefon 7010 3510 eller se vores kontaktdata her >>