Trods regn og slud

Kvaliteten sikres – også selvom vejrguderne er i dårligt humør.

Ved at bestille præfabrikerede badeværelser fra ModulBad kommer du som entreprenør uden om en ellers konstant usikkerhedsfaktor: Nemlig det danske vejr. Produktionen og monteringen foregår inden døre, og derfor kan vi sikre dig, at tidsplanerne holder. Vi leverer i høj kvalitet uanset vejr og vind.

ModulBad er en apteringsfabrik, der selv producerer hver enkelt badekabine fra bunden, og det er dét, der gør os så konkurrencedygtige. Vægge og lofter kommer fra EXPAN, bunden produceres på den anden side af vejen hos Betonelement, og Modulbad monterer og færdiggør resten, præcist som du som kunde ønsker det. Desuden er VVS- og el-arbejdet naturligvis altid udført af autoriserede mestre.

Se de vigtige oplysninger som du får brug for i samhandel med os her >>