Præfabrikerede badekabiner: nemt, effektivt og fejlfrit

Forestil dig et byggeri uden ventetid på færdiggørelsen af byggeriets måske tungeste og mest tidskrævende rum – badeværelset. Et byggeri, som kan afleveres til tiden med helt fejlfrie badeværelser; uanset om det rummer 15, 25 eller 500 af dem.

Interesseret?

Så kan du med fordel overveje et præfabrikeret badekabiner fra MODULBAD til dit næste projekt. Det er 100 %. dansk produceret – og i højeste kvalitet.

Nøglefærdigt – spar tid og penge

Hvert år ruller mere end 1000 præfabrikerede badekabineer ud fra MODULBAD i Ringsted. Badekabinerne leveres fuldt indrettede og nøglefærdige på byggepladsen – emballerede og med forseglede åbninger, så de er lige til at tage i brug.

Selv montage og tilslutninger sker helt uden at åbne til badeværelset. Det sparer tid og penge, og du risikerer ikke nogle af de typiske fejl og følgeskader, som desværre kan opstå, når badeværelserne opbygges på byggepladsen. Uanset om det er forkert fald på gulvet, revner eller utætte samlinger.

Designet er op til dig

De sidste 30 år har MODULBAD leveret præfabrikerede badekabiner til et utal af byggerier. Fra hoteller, ældreboliger, kollegier, ungdomsboliger og psykiatriske sygehuse til rækkehuse, etagehuse, typehuse – og boliger med særlige arkitekttegnede ønsker. Kort sagt spænder vi bredt – med én fællesnævner: Effektivt og enkelt.

På designsiden er mangfoldigheden ikke mindre: Vælg selv interiør, farver og stil – og bestem selv, om løsningen skal være luksuriøs med alt i kendte mærkevarer, eller om den skal være mere budgetvenlig. Den sidste mulighed kalder vi MODULBAD Basic, fordi den egner sig særlig godt, hvor funktionaliteten skal være i højsædet og hvor prisen har stor betydning.

Er du klar til at fortælle os om dit næste projekt?

Så er vi klar til at lytte, tegne og beregne. I vores projekteringsafdeling skaber vores ingeniører og teknikere hver dag nye badeløsninger til alverdens byggerier, og under fabrikstaget står vores håndværkere klar til at producere badekabinerne. I tørvejr og helt efter de danske arbejdsregler.

Kan det næsten blive nemmere?