MODULBAD, der er en del af råhusleverandøren CRH Concrete A/S, er blandt de førende producenter af præfabrikerede badekabiner i Danmark.

Karakteristisk for vores badekabiner er, at de har utrolig høj kvalitet, og at de er lavet fuldstændig færdige på fabrikken, så bygherren sparer tid og besvær på byggepladsen.

Hvert år ruller mere end 1.000 præfabrikerede badekabiner ud fra fabrikken i Ringsted. De leveres fuldt indrettede og nøglefærdige på byggepladsen. De ankommer emballerede og med forseglede åbninger. Selv montage og tilslutninger sker helt uden at åbne til badeværelset.

Præfabrikerede badekabiner – en gevinst for enhver

De præfabrikerede badekabiner er en gevinst for enhver arkitekt, entreprenør eller bygmester, som vil spare tid og penge – og opnå høj kvalitet i første hug.

Vi er 40 medarbejdere, der har et særdeles godt samarbejde såvel fagligt som socialt. Det er formentlig en af grundene til, at vi ofte får ros af kunderne, der kommenterer både kvalitet og finish – og at vi holder de aftalte deadlines. Vi har en flad organisation og en høj loyalitet.

Historien bag MODULBAD

Historien for MODULBAD kan spores tilbage til 1960’erne, hvor den privatejede virksomhed Flexovit A/S ser dagens lys på Lolland. Det mere præcise startskud er dog 1989, hvor GH Element køber norske Moelven’s danske selskab i Stubbekøbing, hvor de har lukket produktionen af præfabrikerede badekabiner.

GH Element – senere GH Gruppen – beslutter straks at flytte produktionen af badekabinerne til Ringsted, og den første ordre på 12 badeværelser leveres i starten af 1990. Produktionsomfanget ligger i 1990’erne på fem til 10  badeværelser om ugen.

I 1997 etableres et selvstændigt selskab, der får navnet GH Bad. Det er også i den periode, at vi får den største ordre målt i antal badeværelser. Det er over 400 til Saga Hotel på Vesterbro i København.

I 1999 bliver GH Element og GH Bad solgt til Betonelement A/S, der er ejet af NCC og MT Højgaard. GH Bad skifter navn til MODULBAD.

I de første 10 år i Ringsted bliver badekabinerne produceret på et ret lille areal, men hen mod årtusindskiftet bliver der bedre plads, idet andre lejere flytter ud. MODULBAD ender med at have hele produktionshallen og kommer op på 30 medarbejdere.

I 2002 leverer MODULBAD 400 store badeværelser til Hotel Hilton ved Københavns Lufthavn.

Den internationale byggekoncern CRH plc. køber i 2003 Betonelement A/S og dermed også MODULBAD. Begge brands er i dag en integreret del af CRH Concrete A/S.

 

Vi glæder os til at møde dig og dit byggeri.
Find vores kontaktdata her.